Šokantno

Evo kako nažalost sada izgleda Paul Gascoigne

asfasf
26.03.2016.
u 16:16

Nekadašnji slavni engleski nogometaš Paul Gascoigne ponovno se našao u središtu pozornosti a krivac je, kao i uvijek alkohol

Popularni Gaza (49) godinama se bori sa alkoholizmom. Često je viđan kao beskućnik u teškom stanju i te fotografije su šokirale javnost, ali fotografije koje ekskluzivno objavljuje engleski "Sun" premašuju sve do sada viđeno. Gascoigne krvavog lica zaprepastio je javnost. Bivša zvijezda Newcastlea, Tottenhama i reprezentacije Engleske, razbio je čelo, nos i usne, kada je izlazio iz taksija, držeći flašu džina. Zabrinuti susjedi pozvali su policiju, ali je Gascoigne nestao do dolaska policije. Policajci su počeli potragu i ubrzo pronašli Gazu koji se borio zadržati hlače da mu ne spadnu. Gascoigne  je prije samo dva tjedna izjavio kako je prošlo godinu dana da nije okusio niti kap alkohola. U tom razdoblju bio je na radikalnom liječenju odvikavanja od alkohola, tijekom kojeg je često bio na infuziji. Paul Gascoigne je 57 puta obukao dres reprezentacije Engleske. Povukao se iz profesionalnog noometa prije 12 godina, upravo zbog problema sa alkoholom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije