zajednički odmor

Evo gdje su 'pobjegli': Svjetski prvaci uživaju u društvu Srne

srna
Instagram/Darijo Srna
21.12.2016.
u 15:26

Srna, Modrić i Kovačić nalaze se na zajedničkom odmoru poslije napornih klupskih polusezona. Real je pokorio svijet, dok Srnin Šahtar dominira Ukrajinom. Vatreni uživaju...

Unatoč povijesnom uspjehu u dresu Reala s kojim su postali klupski svjetski prvaci, hrvatski dvojac brzo je otišao s proslave naslova. Još i prije trčanja počasnog kruga, Luka Modrić i Mateo Kovačić požurili su na let za Dubai, gdje su odlučili provesti božićno-novogodišnje praznike.

Tamo ih je dočekao legendarni Vatreni kapetan Darijo Srna, a svoje su ugodno druženje ovjekovječili fotografijom koju je objavio bivši kapetan reprezentacije. S njima u društvu nalazi se i Hrvoje Čermak, sin hrvatskog generala Ivana Čermaka, prenosi 24sata.hr. 

Naime, zbog produžetaka je dvojac umalo propustio let. Nakon utakmice brzo su izašli iz svlačionice protrčavši kroz mix-zonu. Klub im je dopustio da se s ostatkom momčadi ne vrate u Madrid, već odmah odu na odmor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije