LUCAS PELLAS

Europski rukometni prvak dvaput se srušio na zabavi. Slomio je ključnu kost i dobio potres mozga

Lucas Pellas
Foto: handbollslandslaget
1/2
22.03.2023.
u 08:50

27-godišnje lijevo krilo gadno je nastradao nakon što se onesvijestio iznenadno i to dva puta

Švedski rukometni reprezentativac Lucas Pellas doživio je vrlo neugodno iskustvo i to na majčninoj rođendanskoj zabavi, piše tamošnji poznati medij Aftonbladet. Iz još uvijek nepoznatih razloga dva puta se srušio i zadobio ozbiljne ozljede, 27-godišnjak je slomio ključnu kost i dobio je potres mozga. Inače je član francuskog Montpelliera i igra na poziciji lijevog krila. 

- Liječnici nemaju odgovor zašto se to dogodilo. Ulovila me mučnina na pola igre i otišao sam na WC, putem mi se zavrtjelo u glavi, a kada sam došao do WC-a, izgubio sam svijest i pao licem na pod. Kao da je netko ugasio svjetlo. Ne znam koliko sam dugo ležao, no kad sam se probudio, još sam bio tamo - izjavio je Pellas.

Šveđanin inače dugo vremena nastupa za rukometnu reprezentaciju s kojom je osvojio europsko zlato 2022. godine koje je podsjetilo na slavne dane iz prošlosti. Nakon što se srušio prvi puta, pokušao se ustati i vratiti u zajedničku prostoriju gdje je bilo društvo, ali mu je ponovno pozlilo.

- Htio sam u panici i šoku pobjeći, ali sam se ponovno onesvijestio i srušio. Puno je ljudi bilo oko mene kad sam se probudio i pitali su me što se dogodilo.

Pellas sada mora ići na liječničke pretrage i prema predviđanjima neće moći igrati šest do osam tjedana. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?