ŠTO SE ZBIVA?

Englezi objavili senzaciju: Zar je moguće da će Zidane ovo napraviti Modriću?!

Reuters/Pixsell
12.03.2019.
u 10:47

"Gareth Bale i Luka Modrić su među igračima za koje se očekuje da će napustiti klub", piše Independent.

Na klupu madridskog Reala nakon samo devet mjeseci vratio se legendarni nogometaš Zinedine Zidane (46). 

Za sve navijače Reala ovo je odlična vijest, ne samo zbog Zidaneove trenerske veličine, već i zbog toga što ovaj Perezov potez znači da će se momčad na ljeto itekako osvježiti te da će čelnici kluba posegnuti duboko u džep. 

Na ljeto se očekuju velike promjene u svlačionici, a prema pisanju britanskog Independenta, Zidane će dobiti 350 milijuna eura za pojačanja. I sada dolazimo do ključne informacije u članku britanskog portala - u novom Realu neće biti mjesta za Luku Modrića?!

"Gareth Bale i Luka Modrić su među igračima za koje se očekuje da će napustiti klub", piše Independent. Navodi se i da će se Real baciti u lov na Neymara, Christiana Eriksena, Edena Hazarda i Kyliana Mbappéa. 

Inače, Modrić i Zidane ranije su odlično surađivali, a hrvatski kapetan nedavno je s Realom dogovorio produljenje ugovora. Je li se što u međuvremenu promijenilo, doznat ćemo tijekom ljetnog prijelaznog roka, no očito je da će u Realu biti vrlo prometno.

- Sigurno je da će biti promjena, neki igrači će otići, ali ne bih sad o tome, rekao je Zidane jučer na predstavljanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije