Boks

Emil Markić u ringu s Michaelom Klempertom

15.06.2017.
u 10:00

U subotu će mostarski profi boksač Emil Markić ponovno ući u ring. On će snage odmjeriti s Michaelom Klempertom Nijemcem koji baš i nema neki ipresivan profi omjer. Meč će se održati u njemačkom gradiću Espelkamp.

- Nadam se kako bih se na ovom meču mogao vratiti pobjedama. Samo bih poželio da me posluži zdravlje i ostvarim novu pobjedu. Nakon toga se mogu nadati nekim jačim mečevima. Za meč sam se pripremao u Boksačkom klubu Mostar, a tu mi je kao gost došao WBC prvak mediterana Zvjezdan Vidaković. Zajedno smo nastojali pomoći jedan drugome kako bi podigli svoju formu - kazao je kratko Markić.

Markićev protivnik ima slab profesionalni omjer od samo jedne pobjede i čak osam poraza. Od svojih osam poraza u ringu ovaj je boksač čak pet puta predavao svoje mečeve. Ovaj meč Emilu Markiću bi trebao biti “tune up match”, takozvani meč za vraćanje samopouzdanja. Realno je veliki favorit, ali tvrdi kako će bez obzira na sve ozbiljno pristupiti novom protivniku. Uz ostvarenu pobjedu Markić se nada prilikama za borbu na nekoj višoj natjecateljskoj razini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije