ČAPLJINA

Edita želi obradovati svoju vjernu publiku

lesnik
Frano Matić
07.11.2013.
u 11:16

Nakon kick boxa i tajlandskog boksa ova je neumorna Čapljinka uspješno uplovila i u vode profesionalnog boksa gdje će ostati do daljnjeg

Iako u svojim rukama i nogama ima na stotine žestokih borbi i obilje državnih, europskih i svjetskih naslova, Čapljinka Edita Lešnik ipak s posebnim emocijama i pripremama dočekuje nadolazeće izdanje borilačkog spektakla Noć gladijatora u Čapljini.

Dokazati se svojoj publici

To najviše što se ova hrabra i borbena Čapljinka prije svega želi dokazati svojoj vjernoj i brojnoj domaćoj publici i tako na najbolji način okruniti ovu godinu koju je inače započela osvajanjem svjetskog naslova u profi-boksu.

Tako će Editi nakon desetak mjeseci ovo biti i najjača borba u kojoj će snage u ringu odmjeriti (profi-boks u kategoriji do 70 kilograma) s protivnicom iz Srbije.

-Da budem iskrena, i ne poznajem dobro svoju protivnicu, a to je često i najbolja situacija jer u slučaju nekog jačeg snimanja protivnika vrlo lako može doći do opuštanja.

To naravno ne želim, već želim pružiti svoj maksimum kako bi obradovala čapljinsku publiku koja već dugi niz godina itekako zna cijeniti borilačke sportove. Naravno da mi i sami nastup u Noći gladijatora puno znači jer se okupljaju najbolji borci u profesionalnom boksu, ali i kick boksu iz cijele regije.

Treba uvijek biti oprezan, ali eto ne bih se ljutila ako bi se ponovila situacija s prošle Noći gladijatora u Čapljini ( Edita je protivnicu svladala nokautom u 3. rundi) koja nam je postala i omiljeno natjecanje.

Dat ću sve od sebe kako bi obranila čast našeg Kick boxing kluba Sensei Čapljina u kojem opet imam jako dobru suradnju s trenerom i predsjednikom dr. Dominikom Lubinom, ističe Edita Lešnik koja je svoju borilačku karijeru i započela u Čapljini u KBK Sensei Čapljina.

Povratak u Čapljinu

Nakon kick boxa i tajlandskog boksa ova je neumorna Čapljinka uspješno uplovila i u vode profesionalnog boksa gdje će ostati do daljnjeg. Naravno, od samih početaka Edita je ubirala naslove državne prvakinje, a onda i europskog i svjetskog prvaka. Uz Čapljinu trenirala je i radila i u Mostaru s trenerima Hamidom Šemićem i Darkom Hrkaćem, a sada se eto opet vratila u Čapljinu gdje želi i dalje osvajati naslove najboljih za svoj KBK Sensei Čapljina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije