Cijena je drastično pala

Eden Hazard sada košta 60. mil €

Eden Hazard
08.04.2016.
u 18:37

Aktualni prvak Chelsea doživjet će drastične promjene nakon što klupu poslije Eura preuzme Antonio Conte . Talijan ima nekoliko svojih želja, a poznavajući njegov perfekcionistički rad sigurno će se neki igrači naći na transfer listi po njegovu dolasku.

Prvi takav mogao bi biti Eden Hazard . Belgijac nije ni sjena igrača od prošle sezone, a na njegovoj poziciji Antonio Conte više preferira Ivana Perišića . Prema dosadašnjim informacijama s Otoka, Chelsea je shvatio kako neće moći prodati Hazarda po prošlogodišnjoj cijeni. Cijena krilnog napadača je drastično pala, a Chelsea je izvjesio cijenu: 50 milijuna funti ili u prijevodu 62 milijuna eura.

To je puno manje nego prošle godine kada je Chelsea za njega tražio 100 milijuna eura. Engleski mediji dalje navode kako su dvije moćne menadžerske agencije već razglasile kako je Hazard na prodaju i da je Chelsea spreman pregovarati.

Pošto je "javna tajna" da je Eden Hazard predvodio grupu nogometaša protiv Josea Mourinha, sigurno je i to trn u oku talijanskom izborniku, kojem je prije svega odanost na prvom mjestu. Prema svemu sudeći, Hazard polako pakira kofere... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije