malonogometni turnir

Ecos Romari pobjednik Božićnog turnira u Novom Travniku

Ecos Romari
26.12.2016.
u 17:24

U petak je u organizaciji Udruge PRONT završen 33. tradiconalni malonogometni Božićni turnir u Novom Travniku.
Pobjednik 33. malonogometnog Božićnog turnira je ekipa Ecos Romari iz Viteza. Oni su u finalu pred fantastičnom atmosferom rezultatom 6:1 savladali Medenik iz Novog Travnika. Bila je to jedna sjajna utakmica, puna naboja s pregršt lijepih poteza s obe strane. Ecos Romari odlično otvara susret i već u ranoj fazi dolazi do tri gola prednosti, što će se kasnije ispostaviti i kao odlučujući faktor.

Odlični u dresu Ecos Romarija su bili Milanović i Vujica, dok je na golu s par odličnih intervencija briljirao Bernard Filipović. Po dva gola za Ecos Roamri u finalnoj utakmici dali su Kapetan i Vujica, a po jedan gol dali su Milanović i Dedić, dok je jedini gol za Medenik postigao Hodžić. 

Za Ecos Romari su nastupali: Bernrard Filipović, Anel Dedić, Armin Kapetan, Goran Lovrinović, Ivan Rezdeušek, Robert Milanović, Marin Jukić, Josip Kupreškić, Marko Vujica i Boris Grbavac, a predstavnik ekipe bio je Bojan Rajković.

Treće mjesto osvojila je ekipa Dom Projekt iz Travnika, dok je četvrta ekipa Mesnica Bimek Zenica.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Robert Milanović, a najbolji golman turnira je Bernard Fiipović iz Ecos Romarija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije