reprezentacija BiH

Džeko: Jedan igrač ne može dobiti Grčku, moramo svi dati maksimum

 Edin Džeko
FENA
11.11.2016.
u 10:23

Nogometna reprezentacija BiH u nedjelju u Ateni gostuje reprezentaciji Grčke u jednom od najvažnijih susreta kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. 

Reprezentativci BiH svjesni su važnosti te utakmice, a izbornika Mehmeda Baždarevića može radovati forma većine bh. nogometaša koji pružaju dobre igre u svojim klubovima, a ističe se kapeten reprezentacije Edin Džeko koji u talijanskoj Romi redovitoo postiže golove.

Džeko je svjestan da su Grčki nogometaši upoznati o njegovim kvalitetima, ali naglašava da pojedinac ne može donijeti prevagu u ovakvim utakmicama, već će konačni rezultat ovisiti o raspoloženju svih igrača na terenu.

- Jedan igrač sigurno ne može dobiti utakmicu. Morat ćemo biti mnogo bolji nego u Belgiji, a konačan rezultat će ovisiti o svim igračima na terenu koji će morati dati svoj maksimum za pozitivan rezultat protiv Grčke - izjavio je Džeko.

Napadač ''Vučice'' dobro poznaje ekipu Grčke, a s nekim reprezentativcima te zemlje je igrao ili igra još.

- Igrao sam s Torosidisom, s Manolasom igram još, ali on je ozlijeđen i neće igrati. Igrao sam protiv nekolicine njihovih igrača, generalno znam da je to dobra ekipa, ali mislim da nisu bolji od nas. U svakom slučaju to moramo pokazati na terenu - istaknuo je Džeko. 

Dodao je da je najveća snaga Grčke njihov kolektiv i dobra igra u obrani, ali da reprezentacija BiH zna kako treba igrati protiv njih, što je pokazala u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije