proglašen za igrača utakmice

Džeko: Ja sam najbolji? Hvala Bogu da nije bilo Brozovića

Edin Džeko
Foto: Twitter
27.10.2022.
u 09:33

"Ja sam najbolji na terenu? Hvala Bogu da nije bilo Brozovića", rekao je s osmijehom najbolji bh. igrač

Edin Džeko je s dva gola bio junak utakmice Lige prvaka između Intera i Plzena (4:0), a nakon utakmice našalio se na račun klupskog kolege i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji nije igrao zbog ozljede. 

U izjavi za Prime Video Džeko se osvrnuo na činjenicu da je proglašen za igrača utakmice, zbog čega je dobio i UEFA-inu tradicionalnu nagradu.

"Ja sam najbolji na terenu? Hvala Bogu da nije bilo Brozovića", rekao je s osmijehom najbolji bh. igrač, te se osvrnuo na samu utakmicu, prenosi Klix.

"Osim prvih 10-15 minuta, mislim da smo dobro igrali. Radim ono što moram za tim, to mi je dužnost. Nekad ti ide bolje, nekad manje dobro, ali ja se uvijek trudim da dam sve od sebe čak i sa 36 godina", ispričao je Džeko.

Džekin ugovor s Interom ističe na kraju sezone, ali kako kaže, fokusiran je samo na teren.

"Ne razmišljam o tome, sezona je u tijeku. Osjećam se dobro i znam da još mogu igrati na ovoj razini, a onda će sve ostalo doći", poručio je Džeko. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?