MARKO CAPAN I JERE VRCIĆ

Dva ponajbolja juniora Hajduka u Širokom Brijegu

02.08.2023.
u 12:42

Ponajbolji juniori Hajduka Marko Capan i Jere Vrcić, koji su ranije ove godine igrali u finalu juniorske Lige prvaka, ove će sezone nositi dres bosanskohercegovačkog nogometnog prvoligaša Širokog Brijega. 

Marko Capan (19) i Jere Vrcić (18) tako će svoje prve seniorske korake u nogometu proći u momčadi s Pecare. Capan je kapetan juniora Hajduka i igra na poziciji defenzivnog veznog igrača, dok je Vrcić krilni napadač. 

Dolazak  Capana i Vrcića u redove širokobriješke momčadi rezultat je sporazuma kojega su potpisala ta dva kluba o razmjeni igrača, stručnih kadrova i drugih iskustava. 

"Jako sam sretan što sam postao dijelom kvalitetne momčadi kakva je NK Široki Brijeg. Vjerujem kako će mi boravak na Pecari doprinijeti u razvoju karijere", rekao je Capan. 

Vrcić na Pecaru stiže kao najbolji strijelac Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih prošle sezone. U 13 utakmica postigao je pet golova i imao dvije asistencije. Za prvu momčad Hajduka upisao je jedan nastup u Hrvatskom kupu.

"Dolazim na posudbu kako bih stekao iskustvo seniorskog nogometa i pokušao pridonijeti uspjehu Širokog Brijega u novoj sezoni. Odlično poznajem trenera i njegove zahtjeve", istaknuo je Vrcić. 

Trener Širokog Brijega je Marijan Budimir koji je vodio juniore Hajduka do kraja prošle sezone. Pod njegovim vodstvom stigli su do finala juniorske Lige prvakau kojem su izgubili od nizozemskog AZ Alkmaara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije