GLASINE O TRANSFERU

Dva kluba žele dovesti Modrića već u siječnju, spominju se nevjerojatni iznosi

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
10.11.2023.
u 17:51

Samo je bilo pitanje vremena kada će se opet početi govoriti o njegovu transferu, a iako je siječanjski prijelazni rok još daleko, Modrićevo ime povlači se po medijima

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ovog je ljeta potpisao novi ugovor s Real Madridom do kraja lipnja 2024. godine, odbivši tako mnoge ponude koje su dolazile iz drugih zemalja, a ponajviše iz bogate Saudijske Arabije.

Samo je bilo pitanje vremena kada će se opet početi govoriti o njegovu transferu, a iako je siječanjski prijelazni rok još daleko, Modrićevo ime povlači se po medijima. Pozornost mnogih privukla je priča o tome da je vatreni ove sezone nezadovoljan svojim statusom i minutažom u Realu pa u tome klubovi vide priliku da ga "otmu".

Kako ističe talijanski insajder za transfere Rudy Galetti, dva kluba pripremaju ponude za 38-godišnjeg veznjaka, a namjera im je dovesti Modrića već ove zime. Oba su kluba iz Saudijske Arabije, u igri su Al-Ahli, u čijim redovima igraju zvijezde poput Riyada Mahreza i Roberta Firmina, te Al-Ittihad, klub u kojem igra Modrićev donedavni suigrač Karim Benzema.

Od klubova se očekuje da prvo pristupe igraču s ponudom i dobiju zeleno svjetlo prije nego što službeno kontaktiraju Real.

I jedan i drugi klub su uporni i ustrajni u borbi da dovedu Hrvata jer već su proteklog ljeta pokazali interes za Modrića. Al-Ahli je čak nudio ugovor s godišnjom plaćom od 200 milijuna eura.

Osim toga, o Modriću se pisalo da će se pridružiti MLS klubu Inter Miami u kojem bi igrao uz Lionela Messija. No, izvršni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez ranije je objasnio da je malo vjerojatno da će se on ikamo preseliti u siječnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije