FK Sarajevo

Duljević: U goste nam dolazi aktualni prvak, moramo dati sve od sebe

Haris Duljević
30.07.2016.
u 10:00

Nogometaši Sarajeva ovog vikenda dočekuju aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine, momčad Zrinjskog iz Mostara, u susretu 2. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iza Sarajeva je teško prošlotjedno gostovanje protiv gradskog rivala Željezničara u gradskom derbiju odigranom na stadionu Grbavica, a momčad se već okrenula utakmici protiv Zrinjskog, protiv kojeg će igrati u nedjelju u 19.45 sati na stadionu “Asim Fehatović Hase”.

Prvotimac Sarajeva Haris Duljević nije zadovoljan remijem protiv Željezničara u prošlom kolu te naglašava da će momčad morati dati svoj maksimum ako želi ostvariti pobjedu protiv Zrinjskog.

Teška utakmica

- Mislim kako smo u derbiju sa Željezničarom bili bolji protivnik cijelu utakmicu i da smo morali pobijediti s igračem više, a sada se okrećemo Zrinjskom. Dolazi nam prvak BiH i morat ćemo dati sve od sebe kako bismo pobijedili. Očekuje nas teška utakmica, ali uz podršku naših navijača vjerujem da možemo osvojiti tri boda - rekao je Duljević.

Osvrnuo se i na eventualni odlazak iz FK Sarajevo o kojem se priča već neko vrijeme te naglasio kako ne razmišlja o tome jer je svoju budućnost prepustio upravi Sarajeva, dok se on fokusira samo na igre u prvoj momčadi.

Novi igrač kluba s Koševa Dušan Hodžić debitirao je za Sarajevo u utakmici protiv Željezničara i odlično se snašao na terenu te bio jedan od najopasnijih igrača po obranu “plavih”. Hodžić ističe kako je njegov dolazak u FK Sarajevo nagrada za odlične izvedbe u dresu Radnika prošle sezone.

- Sarajevo je naš najveći klub i dolazak ovdje je veliki iskorak u mojoj karijeri. Derbi je bio odličan, ostaje žal za tri boda jer smo imali nogometaša više na terenu što smo morali iskoristiti. Momčad me je odlično primila, treneri i uvjeti za rad su odlični, tako da sam prvim dojmovima prezadovoljan - izjavio je Hodžić.

Dodao je kako u nedjelju protiv Zrinjskog očekuje tešku utakmicu, jer su Mostarci uigrana i karakterna momčad koju nije lako pobijediti te kako Sarajevo u ovoj sezoni cilja na naslov prvaka BiH. Na putu prema naslovu Sarajevo će ipak morati osvajati bodove protiv izravnih konkurenata za naslov kakav je definitivno Zrinjski.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije