Radnik

Drveni semafor odlazi u povijest, ako bi izborili Europu, ne bi je igrali kući

05.03.2016.
u 07:00

Premijer liga BiH je u mnogim stvarima prava rijetkost u Europi. Tako se na utakmicama nogometnog kluba Radnik, koji se bori za izlazak na međunarodna natjecanja, rezultat mijenja ručno na drvenom semaforu.

Nabava semafora u tijeku

U bijeljinskom klubu ističu kako je procedura vezana uz nabavu semafora i reflektora u tijeku, te da čak i u slučaju da izbore plasman u Europu, svakako svoje utakmice neće igrati na stadionu u Bijeljini.

- Mi smo već u proceduri za nabavu semafora i reflektora koji će od iduće sezone biti obvezni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Moramo poštovati zakonsku proceduru o nabavi, a očekujemo da sve završimo do početka nove sezone. Nova uprava na čelu s gospodinom Mladenom Krstajićem uradila je mnogo na popravljanju infrastrukture pa tako imamo jedan od najboljih terena u Premijer ligi, dok je stadion rekonstruiran. Također, u planu je izgradnja terena s umjetnom travom, čime bismo kompletirali naš kompleks - ističe Nemanja Tomić, generalni tajnik Radnika.

Bijeljinski tim je na dobrom putu izboriti plasman u europska natjecanja. - Ako uspijemo izboriti Europu, jasno je da ćemo igrati na drugom stadionu jer naš trenutačno ne ispunjava uvjete za takva natjecanja. Znamo koji su stadioni prošli kontrolu UEFA-e i gdje možemo nastupati. Ali o tome ćemo razmišljati tek ako ekipa izbori plasman na međunarodna natjecanja. Sada je o tome prerano govoriti i koncentrirani smo samo na tekuće obveze - dodao je Tomić.

Derbi kod Slobode

Za to vrijeme ekipa se priprema za derbi utakmicu protiv Slobode u susjedstvu. Radnik će biti oslabljen neigranjem Joce Stokića kojeg muči visoka temperatura.

- Sloboda je lider. Ona nam je veliki dužnik, pobijedila nas je u Bijeljini, tako da je nezgodan protivnik. Mi smo u dobroj formi, nadamo se da ćemo odigrati kvalitetan susret - rekao nam je Samir Memišević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije