KONAČNO PROGOVORIO

Dramatičan potez! Ćiro otkrio što stoji iza ožiljaka na njegovim rukama

02.11.2018.
u 16:15

Kad je skupio snage da joj prizna svoje osjećaje, rekla mu je da će ga Bog kazniti i da „bježi da ga ne vidi“ , priča Ćiro

O Ćiri Blaževiću možda mislite da znate sve – on je „trener svih trenera“, džentlmen prije svega, gospodin s manirama i stilom kakvog žene priželjkuju. 

No, naravno, nije uvijek tako bilo. Možete li zamisliti mladog Miroslava kao četrnaestogodišnjeg ministranta? Odgojen kao katolik, svaku je nedjelju provodio u crkvi i zagledao se u nikog drugog – nego baš u časnu sestru. Divio joj se izdaleka i veselio svakom posjetu crkvi znajući da će makar vidjeti njezino lice. Časna sestra bila je njegova prva ljubav. Kad je skupio snage da joj prizna svoje osjećaje, rekla mu je da će ga Bog kazniti i da „bježi da ga ne vidi“. Ćiru kojeg poznajemo po pobjedama i inspiraciji drugima – to je toliko pogodilo da je prerezao žile o čemu i dan- danas svjedoče ožiljci na njegovim zglavcima. 

No, Ćiru danas muči drugi problem, podsjetimo – opljačkali su mu kuću u Kraljevici. Prema do sad obavljenom očevidu, policija misli da su bila tri pljačkaša. Ukrali su pozamašnu količinu novca i dragocjenosti, odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka kupljen u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, pa čak i pištolj koji mu je darovao Gojko Šušak. U telefonskom razgovoru Blažević nam je rekao: 

- Deprimiran sam i razočaran jer nemam ni osiguranje ni kamere. Uvijek sam razmišljao – pa tko bi mene išao pokrasti, ja sam čovjek iz naroda. Najviše me boli što razbijali bezveze – samo da unište, rekao je Ćiro za Večernji list. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?