Borac

Došla su četiri nova igrača, ali prava pojačanja tek se očekuju

26.06.2019.
u 08:44

Nogometaši Borca odradili su prve treninge na Zlatiboru u iščekivanju dolaska novih pojačanja. Banjolučani su za sada doveli četiri nova nogometaša, ali se prava pojačanja tek očekuju.

Očekuje se Mirić

Danas bi se momčadi trebao priključiti Marko Mirić, bivši reprezentativac Srbije, koji je najveći trag ostavio u belgijskom Lokerenu. Prije toga je nosio dres Crvene Zvezde i Spartaka. U završnim pregovorima su čelnici kluba i s Markom Jovanovićem, nogometašem Partizana i Voždovca, koji bi trebao donijeti sigurnost u obrani.

Trener Borca Branislav Krunić za sad radi s igračima koji su mu na raspolaganju.

- Moja nogometna filozofija je takva da volim kada momci igrom dođu do optimalne forme. Ovdje imamo sjajne uvjete i udaramo temelj za iduću sezonu. Veliki broj klubova je tu, tako da se u trenucima slobodnog vremena igrači mogu družiti sa svojim prijateljima iz tih momčadi. Što se rada tiče, svaki dan ćemo imati dva treninga, osim kad igramo utakmice i mislim kako ćemo spremno dočekati predstojeće obaveze - istaknuo je trener Borca Branislav Krunić.

Jaka konkurencija

Vratar Mladen Lučić po svemu bi trebao biti prvo pojačanje za momčad.

– Uvijek je lijepo vratiti se u ovakav klub. Konkurencija je jaka, ali nadam se kako ću biti koristan momčadi - rekao je Mladen Lučić.

Osim njega, pojačanje bi još trebao biti iskusni Ivan Crnov te mladi tandem koji je došao iz gradskog niželigaša Željezničar Sport tima - Bojan Marković i Dejan Bosančić.

- Momci su me super prihvatili, također poznajem i stil trenera Krunića jer smo surađivali u Željezničaru. Ovo je velik klub, drago mi je što sam ovdje, nadam se kako ću se izboriti za svoje mjesto u momčadi - optimist je Dejan Bosančić,

Borac će 28. lipnja igrati drugu kontrolnu utakmica, a protivnik će biti Sutjeska Nikšić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije