"OSJEĆAM SE POSRAMLJENO"

Đoković se javio Kyrgiosu, on otkrio sadržaj poruke: "Nisam mogao vjerovati da ćeš baš ti izaći u medije"

15.01.2022.
u 18:12

- Znao sam da će Nadal reći onako nešto, očekivano. Murray je isto rekao što se očekivalo, a razočarali su me i svi tenisači i tenisačice koji ga osuđuju.

Nick Kyrgios ili je napravio potpuni zaokret u odnosu s Novakom Đokovićem ili jednostavno voli biti kontra većine. Naime, ponovno je stao u obranu najboljeg tenisača svijeta i poželio mu da osvoji Australian Open, u inat svima. - Sramim se jer znam što je taj čovjek napravio za nas (Australiju, op.a.) i za sport. Mislim da način na koji se odnosimo prema njemu nije ispravan, ali mediji to vole, oni vole dijeliti ljude - kazao je Kyrgios pa nastavio: - Kad sam prvi put pružio podršku Novaku, dobio sam "milijun" poruka u kojima me se propituje, ali svima sam rekao da ga razumijem. A kad me pitaju kako se osjećam zbog situacije, odgovorim - posramljeno. On je samo tražio razumijevanje, a postao je meta cijele Australije.
I ne samo Australije... - Znao sam da će Nadal reći onako nešto, očekivano. Murray je isto rekao što se očekivalo, a razočarali su me i svi tenisači i tenisačice koji ga osuđuju. Nije mu jasno ni kako ga ministar Alex Hawke može smatrati prijetnjom ako je došao igrati tenis. A potom je otkrio sadržaj poruke koju mu je Đoković poslao na Instagramu. - Zahvalio mi se što sam uz njega jer nije očekivao da ću baš ja izaći u medije i reći sve što sam rekao. Bilo mu je drago što "pokušavam shvatiti situaciju i imati malo objektivnosti prije nego što ispalim metke". Nosit ću ulicama majicu na kojoj piše "Idemo!" (Đokovićev poznati usklik dok igra, op.a.). Mi samo želimo igrati tenis, a to nam oduzimaju - zaključio je australski tenisač koji se trenutno oporavlja od zaraze koronavirusom.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije