'UNAPRIJED ODLUČENO'

Događa se ono što je odvjetnik najavio: Još 13 osumnjičenih poslano u istražni zatvor

huligani u Ateni
Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL
12.08.2023.
u 19:39

Sveukupno uhićeno ih je preko 100. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija uspjela identificirati pet glavnih osumnjičenika za ubojstvo. Riječ je o Hrvatu, Albancu i tri Grka

Istraga nasilnih sukoba među navijačkim skupinama koji su u noći s ponedjeljka na utorak zahvatili atensku četvrt Nova Filadelfija se nastavlja. Posebna je pozornost usmjerena na ubojstvo 29-godišnjeg navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa. U petak je prva grupa od 30 uhićenika, među kojima je bilo 26 Hrvata, ostavljena u istražnom zatvoru nakon izjašnjavanja o optužnici.

Danas je pred suca izvedeno još 27 uhićenih, a istražni sudac odredio je istu mjeru. Danas bi pred sud trebalo izaći još 13 osoba, no kako je i sam odvjetnik uhićenih BBB-a najavio, izvjesno je da ih čeka ista sudbina. Sutra bi pred istražni sud trebalo izaći još 35 osoba.

Sveukupno uhićeno ih je preko 100. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija uspjela identificirati pet glavnih osumnjičenika za ubojstvo. Riječ je o Hrvatu, Albancu i tri Grka. Jučer su Albanac, Grk i Hrvat rekli da nemaju veze s ubojstvom i iznijeli svoje verzije događaja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije