TRAŽENI STOPER

Direktor Leipziga: Ponude za Gvardiola? Sve ide u direktni spam

Annegret Hilse/REUTERS
20.12.2022.
u 21:20

- Sretan sam što sada mogu raditi s ovakvim momcima i želim to raditi više od pola godine. Sukladno tome, nadam se i pretpostavljam da će još dugo igrati s nama - rekao je Eberl.

Joško Gvardiol (20) najtraženiji je stoper svijeta nakon doista sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Iako nije dobio nagradu za najboljeg mladog igrača turnira - pripala je Enzu Fernandezu - ponovno je 'skočio' na tržištu i klupski će se velikani itekako boriti za njegov potpis.

Real Madrid i Chelsea pripremaju ponude, no čini se da njegov RB Leipzig ima nešto drugačije planove.

Direktor kluba Max Eberl želi ga zadržati što duže i zasad nije zainteresiran za prodaju. Upitali su je li dobio koju ponudu za Gvardiol na mailu.

- Sve idu u neželjenu poštu. Gvardiol, ponuda, direktni spam. Tako da još nisam dobio nijedan mail - izjavio je. 

Dinamo je talentiranog hrvatskog reprezentativca u Njemačku prodao prošle godine za 18.8 milijuna eura. Modri će zaraditi i postotak od njegovog idućeg transfera. 

- Sretan sam što sada mogu raditi s ovakvim momcima i želim to raditi više od pola godine. Sukladno tome, nadam se i pretpostavljam da će još dugo igrati s nama - zaključio je Eberl o Gvardiolu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije