nogomet

Dinamo ne želi sudjelovati u regionalnoj ligi: "Liga s klubovima iz bivše Jugoslavije nas ne zanima"

dinamo
12.12.2016.
u 19:32

Regionalna nogometna liga trebala bi početi 2018. godine, dogovoreno je na nizu sastanaka čelnika nogometnih saveza zemalja bivše Jugoslavije. 
 
Ideja je da u ligi sudjeluju 24 kluba iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije i da se prije nokaut faze igra grupna faza s po četiri kluba u svakoj skupini. UEFA je već osigurala novac za takvu ligu.

Iako iz makedonskog saveza, koji je i kreirao detaljan plan za ligu, tvrde da su zainteresirani i savezi i klubovi, iz Dinama poručuju da u takvoj ligi ne žele sudjelovati.
 
"Regionalna liga u ovoj formatu s klubovima iz bivše Jugoslavije nas uopće ne zanima", izjavili su iz Dinama za RTL, dok iz Hajduka još ne žele komentirati ideju igranja u takvoj ligi jer im nikakav projekt nije ni predstavljen.
 
Iz HNS-a su rekli kako će se prilagoditi savjetima UEFA-e, ali Makedonci tvrde da su se svi savezi, uključujući i HNS, već složili oko početka regionalne lige, prenosi Index.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije