Borac

Darko Vojvodić postaje četvrti trener na klupi u ovoj sezoni

21.03.2018.
u 07:34

Darko Vojvodić je novi trener banjolučkog Borca. Bivši trener Sloge iz Simina Hana, Slobode, Slavije, Drine iz Zvornika potpisat će ugovor idućih dana do kraja sezone.

Brzo se dogovorili

U slučaju da suradnja bude korektna, moguće je da se nastavi i u idućim sezonama. Novog trenera očekuje težak posao jer je Borac bez pobjede u novoj godini i bori se za ostanak te ima 10 bodova više u odnosu na Čelik koji je prvi ispod zone ispadanja. Novi šef struke Darko Vojvodić zahvalio je rukovodstvu na pruženom povjerenju i dodao kako će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi banjolučki premijerligaš u nastavku sezone ostvario bolje rezultate.

- Vrlo brzo sam se dogovorio s čelnim ljudima Borca glede vođenja momčadi do kraja ove sezone, a glavni zadatak bit će nam vratiti samopouzdanje igračima i ostvariti dobre rezultate, što bi vratilo publiku na stadion. Velika je čast i obveza to što ću voditi najveći klub u RS-u i svjestan sam kako me čeka težak posao jer u dosadašnjem dijelu prvenstva nisu ostvareni zacrtani ciljevi. Većinu igrača koje ću trenirati poznajem i siguran sam kako ćemo se brzo naviknuti jedni na druge, a i prvenstvena stanka nam u potpunosti odgovara. Do susreta s Vitezom očekujem kako ćemo biti potpuno spremni - rekao je Vojvodić.

Potpredsjednik kluba Vico Zeljković potvrdio je angažiranje Vojvodića, ali i napomenuo kako to nije kraj promjenama u momčadi jer se očekuje kako će Borac riješiti papire za napadača iz Gane Mohammeda Abdulahija.

- Mi smo u načelu sve dogovorili s novim trenerom koji će imati vremena upoznati se s momčadi do nastavka prvenstva. Do kraja tjedna očekujemo dolazak i napadača iz Gane Mohammeda Abdulahija. On je još u zimskom prijelaznom roku trebao doći u Banju Luku, ali ga je tad spriječila radna dozvola. Sad je sve riješeno i nadamo se kako će do susreta s GOŠK-om dobiti sve dokumente te da će pojačati konkurenciju u napadu. Imamo dobre preporuke za njega - istaknuo je Zeljković.

Pregovori s Modićem

Borac je u također u pregovorima s Mihaelom Modićem, nekadašnjim članom slavnog talijanskog Milana. Mladi nogometaš (19 godina) član je reprezentacije Srbije i ima slobodne dokumente te je u potrazi za novim angažmanom, pa su veliki izgledi kako će do kraja sezone nositi dres Borca u pokušaju vratiti se u pravu formu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije