TREĆI RAT U ŽIVOTU

Darijo Srna: Ukrajina je moja druga država, nema šanse da odem

Reuters/Pixsell
24.02.2022.
u 21:04

- Sigurno da nije bilo ugodno, probudili su me zvuci sirene oko 4:30 ujutro. Situacija nije baš dobra, ali tu smo se skupili ima nas dosta Hrvata, Držimo se skupa, na vezi smo s ambasadom i čekamo daljnje upute - rekao je Srna

Darijo Srna, bivši kapetan hrvatske reprezentacije koji je danas sportski direktor ukrajinskog Šahtara, rekao je da neće napustiti Ukrajinu unatoč ruskoj invaziji.

- Sigurno da nije bilo ugodno, probudili su me zvuci sirene oko 4:30 ujutro. Situacija nije baš dobra, ali tu smo se skupili ima nas dosta Hrvata, držimo se skupa, na vezi smo s ambasadom i čekamo daljnje upute - rekao je Srna za RTL te dodao:

- Trenutačno smo u hotelu, cijeli stručni stožer. Poznavajući sebe, uvijek sam bio prvi u liniji. Nema šanse da prvi napustim ovaj brod. Ovo je moja, naša druga država, dati ćemo sve od sebe da bude mir i da ne širimo paniku. Zahvalio bih svim ljudima koji šalju poruke i zovu.

Srna kaže da situacija nije ugodna.

- Nisam mogao zamisliti da ćemo se naći u ovoj situaciji. Ovo je treći rat u mojem životu. Moramo biti jaki, nemamo drugog izbora. Sada je u pitanju cijela Ukrajina, situacija nije dobra - naglasio je Srna.

Ispričao je i da se čuje s Ognjenom Vukojevićem koji je danas pomoćni trener u Dinamu iz Kijeva.

- Čujemo se svakih 20 minuta, danas smo razmišljali čak da krenemo i sami, ali to je veliki rizik. Opet ponavljam, nemamo drugog izbora nego biti mirni i ne širiti paniku. Trebali smo u subotu početi prvenstvo, sve je poremetilo ovo što se dogodilo noćas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?