Legendarni hrvatski kapetan

Darijo Srna objavio kraj karijere! Otkrio čime će se baviti

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
21.06.2019.
u 18:00

Za ukrajinskog velikana odigrao je 536 utakmica, zabio 49 golova i osvojio čak 26 trofeja, a najveći uspjeh bio mu je osvajanje Kupa UEFA

Darijo Srna, legendarni desni bek Hajduka, Shakhtara i Cagliarija objavio je kraj igračke karijere. Srna je u Donetsku stekao kultni status, a sada će tamo i ostati.  

- Dragi navijači, prijatelji, treneri. Htio bih zahvaliti ovim putem svojim roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su bili uz mene cijelu moju karijeru. Bez njih bi bilo jako teško napraviti ovo što sam ja napravio. Ponosan sam na sve njih, ponosan sam na sebe. U svom životu ništa ne bi mijenjao. Zahvaljujem se svim trenerima koji su me vodili kroz karijeru. Svatko od njih je dao svoj doprinos u razvijanju mene kao čovjeka i kao igrača. Bilo je lijepih perioda, bilo je ružnih, ali to je sve dio života. Ponosan sam na sve - poručio je Srna na početku konferencije za medije, a igračku je karijeru zaključio kao igrač talijanskog Cagliarija gdje je igrao prošlu sezonu.  

- Ta godina kada sam bio jedan od vas, ostat će posebna za mene. Nikada neću zaboraviti podršku i prijateljstvo koje sam osjećao među vama. Nikada neću zaboraviti ljubav navijača i kluba. Želim vam sve najbolje u danima i godinama, kako na terenu tako i izvan njega -  objavio je Srna talijanskim navijačima prije povratka u Šahtar u koji je došao 2003. godine.

U klubu će biti pomoćni trener, asistirat će Luisu Castru. 

Za ukrajinskog velikana odigrao je 536 utakmica, zabio 49 golova i osvojio čak 26 trofeja, a najveći uspjeh bio mu je osvajanje Kupa UEFA. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je čak 134 nastupa uz 22 pogotka.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?