hrvatska reprezentacija

Dalić potvrdio popis za Euro, Lovren ipak ide

zlatko dalić
31.05.2021.
u 20:15

Ozljeda Dejana Lovrena poremetila je Dalićeve planove. Odlučio je voditi ga na Euro, dok je Filip Uremović definitivno otpao.

Hrvatska nogometna reprezentacija iz Rovinja je doputovala u Zagreb uoči sutrašnjeg prijateljskog susreta protiv Armenije u Velikoj Gorici.

Danas je stigla i službena potvrda o promjeni kampa reprezentacije. Umjesto u Škotskoj, Vatreni će tijekom Eura, kao i ovih dana, boraviti u Rovinju. Tu je odluku prokomentirao i izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za novinare.

- Bio je veliki rizik za nas ići u Škotsku. Pokušali smo naći neki drugi kamp, poglavito u Londonu, nismo mogli posložiti kombinaciju. Ostajemo u Rovinju, tu smo sa svojim narodom i tako ćemo se pripremiti. Kad već nismo u kampu u Škotskoj, Hrvatska je najbolja opcija. Naravno da nam trebaju mir i koncentracija, ali napravit ćemo to.

Ozljeda Dejana Lovrena poremetila je Dalićeve planove. Odlučio je voditi ga na Euro, dok je Filip Uremović definitivno otpao, prenosi HRT. 

- Oporavlja se iznad svih očekivanja. Njegova želja je neupitna, njegova volja je neupitna, ali moramo biti pažljivi. On definitivno ide na popis, vodimo ga s nama na Euro. Uremović definitivno otpada, već sam mu to kazao. Dejan neće biti na sto posto za prvu utakmicu, ali imamo mi još utakmica. Jedino se nadamo da nekih ozljeda neće biti sutra protiv Armenije. To je to, nemamo više nikakvih dilema, igrači koji su iz Rovinja idu na Europsko prvenstvo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije