Izbornik Hrvatske

Dalić otkrio želje vezane za budućnost: Ovo je stresan posao...

zlatko dalić
30.05.2021.
u 09:11

Gostujući u emisiji Sport nedjeljom (SPTV), urednika i voditelja Ante Breke, hrvatski izbornik Zlatko Dalić pričao je, između ostaloga, o nadolazećem Euru ali i o svom Varaždinu, Luki Modriću, HNL-u, planovima za budućnost. Gradnja novog stadiona, odnosno rekonstrukcija Maksimira, jedna je od najspominjanijih tema zadnjih tjedana. Doduše, ta priča traje godinama, a ništa se bitno nije promijenilo...

- Više se uopće ne želim zamarati tim stvarima, niti gubiti energiju. Pokušavao sam, vidio sam da nema koristi. Jer, kada se nije napravio nakon Rusije... - kazao je Dalić. 

Koliko će eventualni uspjeh, odnosno neuspjeh, utjecati na njegov izbornički status?

- Ne razmišljam o tome. Ugovor ništa ne znači, ako se ne osjećam sretno, ako nemam podršku ili rezultat... Dok god sam zadovoljan i dok god me ljudi iz saveza podržavaju, tu sam. Sve ostalo odlučit će bog.  

Do kada će se baviti trenerskim poslom?- Nikada čovjek to ne može reći. Ovo je stresan posao. Htio bih se okušati u nekom jakom europskom klubu da vidim mogu li ja to... Bez obzira, ponosan sam svojom karijerom, ostvario sam više nego sam očekivao... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije