POVRATNIČKA BORBA

Cro Cop otkrio svog sljedećeg suparnika koji sjajno koristi 'škare'

Igor Kralj/Pixsell
22.11.2017.
u 12:52

Mirkov suparnik je Japanac Tsuyoshi 'TK' Kohsaka (47) koji u MMA-u ima 48 borbi iz kojih je izvukao 27 pobjeda od čega sedam nokautom. Broji i 19 poraza, osam puta završio je nokautiran

Hrvatska legenda Mirko Filipović (43) gostovao je u najpoznatijem MMA showu na svijetu “The MMA Hour”, emisiji Ariela Helwanija. Cro Cop je u razgovoru otkrio zašto se odlučio ponovno boriti. Trebao bi imati tri borbe u RIZIN promociji, piše Fightsite

Mirkov suparnik je Japanac Tsuyoshi 'TK' Kohsaka (47) koji u MMA-u ima 48 borbi iz kojih je izvukao 27 pobjeda od čega sedam nokautom. Broji i 19 poraza, osam puta završio je nokautiran.  

- Kohsaka je 30. prosinca, a drugi meč će biti ili u travnju ili u srpnju i onda na kraju godine. Ja  neću sudjelovati u turniru, borit ću se protiv pobjednika - rekao je Mirko Filipović. 

Kohsaka od 2012. nosi crni pojas brazilskog Jiu Jitsua, a kao borac poznat je po svom zaštitnom znaku 'TK škare' i tog se poteza Mirko svakako treba paziti. 

- U međuvremenu mi je trebala borba ili dvije kako bih održao svoje tijelo u formi. Nemam više 25 godina ili 30 godina i to je jedini razlog zbog čega ovo činim. Trebaju mi treninzi da bih održao tijelo u formi. Ali u mojoj dobi ne mogu to činiti samo radi zabave, moram imati neku metu pred sobom, mora se raditi o borbi - objasnio je Cro Cop pa uz smijeh odgovorio hoće li to zaista biti njegov oproštajni meč:  - Rekao sam već previše puta da je to oproštajna borba, smiješan sam sam sebi. Ali nekada je vrijeme da dođe kraj, mislim da će to biti ovaj put. Sve teže mi se motivirati za teške treninge. I ne mogu si priuštiti da gubim. Moram se dobro spremiti za ovaj meč. Tada ću već biti u 45. godini i vjerujem da je to nekakva granica, nekakav rub - kazao je Mirko. 

Cro Cop je otkrio da planira voditi svog sina Ivana na prvu borbu u Japan, kao i da će mu biti u kutu za vrijeme meča protiv Kohsake. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije