LUKI VIŠE NIJE SMIJEŠNO

Cristiano Ronaldo izazvao Modrića na okladu i to za ozbiljan iznos!

19.03.2018.
u 11:30

Onima koji su pristali na okladu u početku se to činilo kao sigurna lova, no sad im više nije smiješno.

Cristiano Ronaldo jučer je odigrao još jednu čudesnu utakmicu. U pobjedi Reala protiv Girone 6:3, Portugalac je postigao čak četiri pogotka.  

Tim učinkom došao je do broja od 37 golova u svim natjecanjima ove sezone, čime je nastavio tradiciju da svake godine otkako je u Realu postigne najmanje 30 golova. No, na početku sezone za njega nije sve bilo tako idealno.

Prvo je bio suspendiran, kasnije u lošoj formi, pa je prvi gol u prvenstvu zabio tek u osmom kolu Primere. U tim trenucima Messi je na kontu imao već 12 golova i činilo se da je utrka za najboljeg strijelca lige završila, no onda se Ronaldo odlučio dodatno motivirati.

Svojim suigračima ponudio je okladu, tvrdio je da će biti najbolji strijelac. Okladu je prihvatio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, a s njim i Sergio Ramos te Marcelo. Iako se u španjolskim medijima ne navodi svota, piše da je u igri ozbiljna svota koju će pobjednici oklade donirati u dobrotvorne svrhe.

Onima koji su pristali na okladu u početku se to činilo kao sigurna lova, no sad im više nije smiješno. Naime, Ronaldo je u sjajnoj formi i već je na 22 gola u prvenstvu, što je samo tri manje od Messija...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije