Uputio čestitku

Čović čestitao Belji ovajanje titule europskog prvaka

covic beljo
07.03.2016.
u 18:06

"Tvoja veličina koju iskazuješ iz meča u meč, na čast je cijeloj Bosni i Hercegovini, a posebno Hrvatskom narodu kojeg i predstavljaš", naveo je Čović

"Dragi Damire, Osvajanjem titule europskog prvaka na jučerašnji dan prošle godine i jučerašnjom obranom ovog prestižnog naslova, učinili ste našu domovinu Bosnu i Hercegovinu ponosnom i promovirali je na izuzetan način.U moje osobno ime i u ime Hrvatske demokratske zajednice BiH, upućujem Vam od srca najiskrenije čestitke na obrani naslova prvaka Europe u kruzer kategoriji po WBO verziji", stoji u čestitci koju je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović uputio Damiru Belji. 

"Tvoja veličina koju iskazuješ iz meča u meč, na čast je cijeloj Bosni i Hercegovini, a posebno Hrvatskom narodu kojeg i predstavljaš.Želim Vam obilje zdravlja kako bi mogli ostvariti još mnogo ovakvih pobjeda, te se nadam kako će Vam se u što skorije vrijeme pružiti mogućnost za osvajanje titule svjetskog prvaka", naveo je Čović u čestitci koju je uputio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije