LUKA SRUŠIO NOVI REKORD

Corriere o Modriću: Manijak za red i izvan terena, mora 'režirati' i povijesnu fotografiju

real, modrić
LEHTIKUVA/REUTERS
11.08.2022.
u 21:33

Europski i španjolski prvak Real Madrid osvojio je prvi trofej sezone pobjedivši njemački Eintracht u finalu Superkupa. 

Golove za Kraljevski klub postigli su David Alaba  i Karim Benzema, ali igrač utakmice bio je Casemiro, koji je asistirao i odigrao još jednu sjajnu utakmicu u defenzivnom dijelu. 

Talijanski list Corriere dello Sport dotaknuo se magičnog veznog reda Reala kojeg čine Modrić - Kroos i Casemiro, te primjetio jedan zanimljiv detalj prilikom slikanja s trofejom. Kapetan Vatrenih je morao napraviti malo reda...

- Modrić, Casemiro i Kroos: ovo je vezni red koji je ispisao i nastavlja pisati povijest Real Madrida te se još uvijek nije umorio od berbe trofeja. Svaki put kada Kraljevski klub osvoji naslov, slavljenički vezni red mora pozirati na fotografiji s peharom, a to je ponovno učinio s europskim superkupom. U videu dnevnika AS možemo vidjeti opsjednutost Hrvata redoslijedom za slikanje, pri čemu je Brazilac u sredini, Nijemac lijevo i bivša Zlatna lopta - desno. Modrić se pokazao kao 'manijak' za red i izvan terena, pa čak mora biti režiser i u ovom povijesnom kadru - pišu Talijani.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije