NK Široki Brijeg

Ćorić podnio ostavku, Karačić imenovan za trenera Širokog

Foto: Jabuka.tv
1/2
16.09.2019.
u 08:01

Nakon poraza je Denis Ćorić podnio ostavku na mjesto šefa stručnog stožera NK Široki Brijeg, a odmah nakon toga imenovan je dosadašnji šef Škole nogometa i nekadašnji izbornik U19 reprezentacije BiH Toni Karačić

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su na Pecari. Tuzla City je kao gost uzela bodove pobijedivši Širokobriježane rezultatom 1:3.

Nakon poraza je Denis Ćorić podnio ostavku na mjesto šefa stručnog stožera NK Široki Brijeg, a odmah nakon toga imenovan je dosadašnji šef Škole nogometa i nekadašnji izbornik U19 reprezentacije BiH Toni Karačić, piše Jabuka.tv. 

Ovaj rođeni Širokobriježanin posljednji put na klupi NK Široki Brijeg bio u sezoni 2009./2010. Momčad s Pecare do sada je vodio u ukupno 26 susreta u kojima je ostvario 15 pobjeda, 6 remija te 5 poraza.

Podsjetimo, Širokobriježane je na početku ove sezone vodio Makedonac Goce Sedloski pa je kormilo potom preuzeo Denis Ćorić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije