Brotnjaci briljirali na turniru “Kup mimoza 2016.”

Članovi tri kluba osvojili 34 medalje

28.02.2016.
u 07:00

Na Međunarodnom karate turniru “Kup mimoza 2016.”, koji je održan u Herceg Novom, sudjelovali su i članovi sva tri karate kluba iz čitlučke općine: KK Hercegovina iz Čituka, KK Brotnjo iz Čitluka i KK Međugorje. U iznimno velikoj međunarodnoj konkurenciji, među više od 700 natjecatelja iz C. Gore, Hrvatske, Srbije i BiH, karataši ta tri čitlučka kluba postigli su zavidan uspjeh osvojivši čak 34 medalje, od čega 14 zlatnih, 7 srebrnih i 13 brončanih.

Dobri rezultati

Tako su prva mjesta i zlatne medalje od članova KK Hercegovina u Herceg Novom osvojili: Jana Prusina, Oliver Čule, Patricija Prga, Vladimir Ostojić, Ivan Prusina, Nikola Prusac, Irena Prga i Zoran Zovko. Srebrnim odličjima okitili su se: Martin Musa, Nensi Beus, Kristina Zovko, Stanko Prskalo i Adrian Karačić, dok su broncu osvojili Jure Puce i Antonio Marinčić. Iz KK Međugorje zlatne medalje osvojili su: Josip-Leon Jerković, Sara Raspudić, Ivan Soldo, Leonardo Korać i Filip Ostojić; srebrnu Albrim Samahodaj, a brončane: Ivan Ostojić, David Vasilj, Miljenko Vasilj, Marina Čilić i Andrija Soldo. Zlatnom kolajnom od članova KK Brotnjo okitila se Barbara Krasić, a srebrnom Ivona Krasić, dok su treće mjesto i brončane medalje osvojili: Renato Blago Martinović, Andrea Šarac, Karlo Mandžo, Luka Vrankić, David Krasić i Marjan Ostojić.

Treneri ta tri karate kluba ističu kako su ponosni na karataše svojih klubova koji na svim turnirima i natjecanjima redovito postižu zapažene rezultate i kući se vraćaju s medaljama visokog sjaja.

Dobri odnosi klubova

Treba istaknuti da je odnos između ta tri broćanska karate kluba doista odličan i za svaku pohvalu jer predstavlja lijep primjer tolerancije, zajedništva, suradnje i pomaganja, što rezultira velikim uspjesima dostojnim općine Čitluk i Hercegovine na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Iako su i treneri tih klubova zadovoljni radom i suradnjom, oni ističi kako će učiniti sve da se ta suradnja još više unaprijedi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?