Bivši izbornik BiH

Ćiro: Nije sve izgubljeno, BiH može vidjeti europsko prvenstvo

Miroslav Ćiro Blažević
Marko Mrkonjić/PIXSELL
19.11.2019.
u 15:25

Ćiro tvrdi kako Bosna i Hercegovina nije imala sreće, te vjeruje da će Zmajevi ipak vidjeti europsko prvenstvo nakon play-offa Lige Nacija

Bivši izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević, je komentirao za N1 kvalifikacije nogometne reprezentacije BiH za EURO 2020. godine.

Iako nije želio previše kritički govoriti o Robertu Prosinečkom, priznao je kako postoji dosta toga što ne funkcionira u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ipak više od toga, tvrdi kako Bosna i Hercegovina nije imala sreće, te vjeruje da će Zmajevi ipak vidjeti europsko prvenstvo nakon play-offa Lige Nacija.

"Bilo je puno nesreće, to se mora priznati. Ja cijenim i poštujem Prosinečkog i žao mi je što nije krenulo onako kako je on želio", izjavio je Ćiro Blažević.

"Gledao sam sve utakmice, i samo mogu reći da BiH ima jedan koncentrat talenta u svojoj ekipi i nije sve izgubljeno. Postoji druga mogućnost koja bi im mogla to osigurati. Treba se samo koncentrirati i brzo zaboraviti ovo razdoblje", poručio je bivši izbornik BiH.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u okviru grupe J kvalifikacija za EURO 2020 završila na četvrtom mjestu s 13 osvojenih bodova. Iz ove grupe na EP idu Italija koja je u 10 utakmica imala maksimalan učinak i Finska s 18 bodova. Treća je bila Grčka s 14 osvojenih bodova u kvalifikacijama.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije