HŠK Zrinjski

Cilj osvajanje naslova prvaka

30.12.2015.
u 07:32

Minimalni cilj Zrinjskog u ovoj sezoni je izlazak na europsku scenu. Klub u 2016. godini pored toga želi napraviti nove iskorake Brojni uglednici, prijatelji kluba, simpatizeri i aktualni nogometaši jučer su boravili na tradicionalnom božićnom domjen

- Tko uzme prvi komad torte, vjerojatno je i najveći sponzor kluba - našalio se predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović dok je rezao tortu na tradicionalnom božićnom domjenku koji se jučer održao u prostorijama HŠK Zrinjski.

Prepoznatljiv brend

Predsjednik Čović je kao i ostali brojni gosti i uglednici Upravi Zrinjskog te pojedinim igračima čestitao na svemu učinjenom u 2015. godini koja je za mostarski klub bila uspješna. U ulozi domaćina skupa nazočne je pozdravio predsjednik HŠK Zrinjski Marin Raspudić.

- Hvala svim navijačima Zrinjskog, našim Ultrasima i svim udrugama koji prate ovaj klub i nadamo se kako će nas podržavati u sljedećem razdoblju. HŠK Zrinjski prepoznat je u okvirima Bosne i Hercegovine kao renomirani klub, a to je ostvario, prije svega, zahvaljujući potpori hrvatskih dužnosnika na čelu s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem. Ja im se zahvaljujem i molim da nastave podržavati naš klub, jer je naša želja da ove sezone budemo prvaci Premijer lige BiH i da se za Zrinjski i Mostar čuje u cijeloj Europi. Svima vama čestitao bih blagdane te poželio puno sreće vama i vašim obiteljima - kazao je Raspudić.

Nakon Raspudićevog govora je upriličeno prigodno druženje na kojemu je, razumljivo, glavna tema bila nogomet. Zrinjski je predstavio i klupski kalendar s čijim su izgledom bili zadovoljni okupljeni, a posebno nogometaši seniorske momčadi koji su u njemu na vrlo dobar način naglašeni.

Seniorska momčad na čelu s trenerom Vinkom Marinovićem ima realne izglede u nastavku prvenstva doći do čelnog mjesta, mada je minimalni prioritet kluba plasman u Europu te rezultatski iskorak u odnosu na prijašnje nastupe. U tom smjeru ide i sastavljanje momčadi za nastavak prvenstva.

- Zadovoljni smo s onim što smo napravili u dosadašnjem tijeku prijelaznog roka. Formalno smo jučer završili i dovođenje Matije Kataneca. Želimo graditi igrački kadar za duže vrijeme kako bismo što spremniji dočekali nastavak prvenstva, i nadamo se, i novi nastup u Europi - kazao nam je Danko Šulenta, prvi operativac mostarskog kluba.

Iako ima još dosta vremena do početka priprema (12. siječnja) nogometašima Zrinjskog kao da je malo dosadio odmor.

Individualni program

Ipak, svi oni su u prvenstvenoj stanci dobili program za individualni rad kako na pripreme ne bi došli zapušteni ili s viškom kilograma. Inače, trener Marinović je igračima obećao testiranja i vaganje na početku priprema, a uostalom svima njima se najviše isplati i ostati profesionalan u dugoj stanci. U nastavku sezoni Zrinjski ima odigrati svega 13 prvenstvenih utakmica, utrka za mjesto u početnoj postavi svakako počinje s prvim danom priprema. Svjesni su nogometaši kako je u klubu poput Zrinjskog teško zadržati mjesto, a konkurencija će na proljeće biti i veća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije