kup bih Široki Brijeg u četvrtfinalu slavio u gostima kod Mladosti V.O. (3:1), uzvrat bi trebao biti formalnost

Cilj je zaboraviti Mladost i okrenuti se Željezničaru

gt
13.03.2015.
u 10:59

Treći put u ovoj sezoni, drugi put u deset dana, nogometaši Širokoga Brijega “vozikali” su se u 315 kilometara udaljenu Bijeljinu. Svaka od tri utakmice igrana je na drugom stadionu, svaki put Široki je slavio.

Miran uzvrat

Nakon 2:0 protiv Mladosti u prvenstvu jesenas na stadionu Radnika u Bijeljini, u nedavnom 16. kolu na stadionu Rudara u Ugljeviku svladan je Radnik (2:1). U srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH opet su Musine postrojbe upisale pobjedu, ovaj put u Velikoj Obarskoj. Završilo je 3:1 za Široki, pa je već jasno da će uzvrat na Pecari 18. ožujka biti “igrarija”: -Očito nam paše Semberija i smještaj u Ugljeviku. Pokazali smo snagu, sigurno pobijedili. Domaćin je počeo dosta čvrsto, ali znali smo parirati. Rano smo zabili prvi pogodak preko Kožulja iz akcije koju je Karačić. Za 2:0 pogodio je Buhač, nakon što ga uposlio Ivanković, a sve započeo Zakarić... Malo nam je smetao travnjak, koji su domaćini izvaljali i izravnali, ali zato je bio pretvrd. Možda je to razlog da su Ćorić i Karačić osjetili bolove u listu i loži, pa smo ih za svaki slučaj ranije zamijenili kako bi ih očuvali za Željezničar. Vidite, opet smo kalkulirali sa sastavom, ali pokazalo se da imamo dvadesetak podjednakih igrača. Dakle, nije problem ako netko ispadne iz sastava, rekao nam je Musa.

Okrenuli se Željezničaru

Čini se da je u pravu, jer u odnosu na utakmicu s Radnikom, protiv Mladosti nije bilo Solde, Brekala, Barišića, Peke i Taija, dok je Wagner odigrao samo 20 posljednjih minuta. Osim toga, u konkurenciji nisu bili I. Džidić, Ćorluka i Plazonić: - Meni se utakmica činila laganom, teže mi je pala dugačka vožnja. Jučer poslije podne trenirali smo na Blatu, danas isto tako. Razmišljamo samo o nedjelji i nadamo se pobijedi protiv Željezničara i ostanku na vrhu, kaže Stipo Marković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije