svladao Norberta Gombosa

Čilić u trećem kolu US Opena

Marin Čilić
Igor Kralj/PIXSELL
04.09.2020.
u 07:30

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u treće kolo US Opena nakon što je u četvrtak svladao Slovaka Norberta Gombosa (ATP-104) sa 6-3, 1-6, 7-6 (2), 7-5.

I ponovno se je Čilić morao izvlačiti iz neugodne situacije, kao i u prvom kolu kada je preokrenuo u meč u svoju korist nakon što je protiv Amerikanca Denisa Kudle gubio sa 0-2 u setovima i 3-5 u trećem setu.

Ovaj puta je dobio prvi set sa 6-3, ali onda je pao u "crnu rupu". Slovak Gombos, 104. igrač sa ATP liste, uzeo je drugi set sa 6-1 i u trećem je imao prednost breaka i vodstvo 4-2. No, Čilić se je uspio vratiti, dobio je treći set u tiebreaku, a potom i meč nakon tri sata borbe. 

 Tako se je Marin Čilić u 3. kolu US Opena pridružio Petri Martić, Borni Ćoriću i Donni Vekić. U sljedećem kolu Marin Čilić ide na pobjednika susreta između trećeg tenisača svijeta Austrijanca Dominica Thiema i Indijca Sumita Nagala (ATP-124).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije