PRESRETNI MARIN

Čilić otkrio zašto je sinu dao ime Baldo i kako se nosi s očinstvom

Foto: Instagram
1/2
11.06.2020.
u 09:37

- Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru - kazao je Čilić o sinu koji se rodio krajem siječnja

Tenisač Marin Čilić za osam dana igrat će uz brojne zvijezde u Zadru na teniskom spektaklu Adria Tenis Tour, a za In Magazin govorio je o tome kako mu ide očinstvo, te kako je njegov sin Baldo dobio ime. 

- Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru - kazao je Čilić o sinu koji se rodio krajem siječnja. 

- Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač - dodao je Marin, koji se proteklih mjeseci sa suprugom Kristinom i sinom Baldom odmarao u Cavtatu.

- Ja sam imao sreće što sam mogao provesti vrijeme s obitelji, s malenim Baldom uz Kristinu i uživali smo na jugu. Ovaj period nekako je prošao da nisam ni osjetio da je bila neka velika pauza, a u pravom smislu dobro mi je došlo i zbog obitelji, a i da se lijepo odmorim i da budem spreman za nastavak sezone u ovoj godini ili sljedeće godine - kazao je Čilić i otkrio kakvi su tenisači hrvatski nogometni reprezentativci. 

- Tu je velika konkurencija. Evo, prošle godine Mandžukić je pokazao svoje čari. Došao je do trofeja, ali u svakom slučaju bilo je zanimljivo. I Luka je fenomenalan, i Rakitić je jedno vrijeme i trenirao do svoje 14. godine. Lovren je također vrlo dobar, Bogdanović je odličan. Sigurno bi bilo zanimljivo vidjeti sve njih u singl turniru, to bi bio pravi spektakl - rekao je Čilić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije