tenis

Čilić naglo prekinuo suradnju s Goranom: 'Više nije moj trener'

Marin cilic
Sanjin Strukic/Pixsell
22.07.2016.
u 09:43

Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos, igrača i trenera, napisao je Čilić

Goran Ivanišević više nije trener Marina Čilića! Objavio je to prvi hrvatski reket na službenom profilu na Facebooku i objasnio razloge raskida suradnje. Ova vijest dolazi iznenada, a Čilić kaže da mu je bila privilegija raditi s Goranom, ali i kako se staza koju su on i Goran dijelili razilazi te da je došlo vrijeme za raskid suradnje.

- Dragi prijatelji, želim s vama podijeliti ovu vijest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014.

- Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos, igrača i trenera. Goranu želim sve najbolje u budućnosti - napisao je Marin Čilić, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije