tenis

Čilić ekspresno u četvrtfinalu! Nishikori predao zbog ozljede

Marin Cilic
04.07.2016.
u 15:37

U četvrtfinalu Marin će u srijedu igrati protiv boljega iz meča Federera i Johnsona

Marin Čilić je u četvrtfinalu Wimbledona. Od 14 sati na terenu 2 u sklopu prestižnog Wimbledona sastala su se dva stara znanca, Čilić i Kei Nishikori. Japanac je treće kolo izborio pobjedom protiv Kuznjecova, no više od toga nije mogao. Susret s Marinom prekinuo je zbog ozljede leđa nakon 46 minuta igre. 

Najbolji hrvatski tenisač odlično je krenuo u prvi set i odmah pokazao da će danas biti veliki favorit te je poveo 1-0 u setovima nakon samo 16 minuta igre. Naravno da je veliku ulogu u svemu odigrala ozljeda Japanca koji se vidljivo teško kretao te se na odmor između setova otišlo s uvjerljivih 6-1 za najboljeg hrvatskog tenisača. 

U drugom setu Nishikorijeve muke samo su se nastavile i bilo je pitanje vremena kada će Japanac predati meč. Kod rezultata 4-1 za Čilića, Nishikori je pozvao liječnike u pomoć, a njegovi treneri s tribine su mu pokazivali da prekine meč. No Kei je dobio tabletu za bolove i odlučio nastaviti. Ne zadugo. 

Uspjeli su odigrati tek jedan gem nakon čega je i sam Japanac shvatio da mučenje više nema smisla te je predao kod rezultata 6-1, 5-1, piše 24sata.hr. 

U četvrtfinalu Marin će u srijedu igrati protiv boljega iz meča Federera i Johnsona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije