Pašalić:

Chelseajevi doktori mi liječe leđa, tu sam već 3 tjedna

Mario Pašalić
12.04.2016.
u 10:43

Mario Pašalić ozlijedio je leđa, nakon tretmana u Monacu pokušavao je zaigrati, no bol se vratila. Sad je u Londonu, u kampu Chelseaja odrađuje terapije, radi na jačanju muskulature i nada se skorom povratku.

- Sve skupa se malo oduljilo, gotovo dva mjeseca me nema na terenu, još od St. Etiennea - javio se Pašalić iz kampa Chelseaja, gdje svaki dan po tri sata odrađuje terapije, vježbe, jača muskulaturu, pliva...

- Osjetio sam bol u donjem dijelu leđa , a snimke su pokazale da mi se pomaknuo disk, malo ali dovoljno da iritira živac. Napravio sam pretrage, odradio terapije i vježbe u Monacu, i sve je bilo dobro, dok nisam istrčao na teren. Bol se vratila, pa sam konzultirao liječnike Chelseaja, koji su me pozvali u London i sad sam tu već tri tjedna. Ide na bolje, već radim s 50-60 posto intenziteta - kaže nam Mario pa nastavlja:

- Malo sam se mučio u početku, sad sam opet čist u glavi, ne razmišljam ni o čemu osim o tome da što prije ozdravim.

U ova tri tjedna koliko je u Chelseajevu kampu svakodnevno se sreće s igračima koje će danas-sutra zamijeniti.

- Mi koji radimo terapije dolazimo ili prije ili kasnije od njih. Vidimo se nakon utakmica, popričamo, pogotovo s Ivanovićem i Matićem - kaže kapetan U-21 reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije