hrvatski izbornik

Červar: Ovo za mene nije šok, je li opet u pitanju onaj hrvatski štos da nas lupate?

Davor Javorovic/PIXSELL
15.01.2021.
u 21:44

Tek što je završila utakmica protiv Japana, u kojoj je Hrvatska na jedvite jade izborila remi, ispred kamera RTL-a je izašao izbornik Lino Červar. Pitanje kolegice Ines Gode nije dobro prihvatio, dapače, naljutio se na konstataciju da je u pitanju šokantan rezultat.

- Kažem da ovo nije šok. Šok je bio kada smo unaprijed govoril da smo pobjednici. Upozoravao sam, rekao sam da su oni za mene dobra reprezentacija. Ili je to onaj hrvatski štos, dajmo im visoke ciljeve, pa lupajmo po treneru i igračima? - prilično ogorčeno je uzvratio Červar i nastavio: Nismo dobro ušli u susret, lako su dolazili do prostora. Bila je to gotovo izgubljena utakmica. Morao sam izmiješati ekipu, tražio sam koji igrači mogu odgovoriti. I moram pohvaliti igrače, nisu klonuli. Izvukli smo sve na karakter. Ne bi bilo čudno ni sa smo uspjeli pobijediti. Iz ovoga moramo izvući poruku i to ćemo učiniti budemo li mudri. Protivnike  se ne smije podcjenjivati. Naravno da nisam zadovoljan, izvukli smo se, i ovo je opomena. Ako ćemo to tako shvatiti, onda ćemo profitirali.

Nije Hrvatska Francuska da imamo sto šutera. Ne možemo mi sad tražiti Martinovića koji nije standardan ni u svojem timu da uzima šuteve - rekao je Červar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije