Danas utakmice

Čeliku "otupiti" napad, ali i postaviti igru na pobjedu

BiH,16.08.2015.Siroki, Stadion Pecara,  Prvetvena nogometna utakmica   Siroki -  Zeljeznicar 1-1 Photo:Stojan Lasic
09.09.2015.
u 06:30

Ćorić je ozdravio i vraća se u momčad, kao i Pehar koji nije igrao protiv Veleža jer je odrađivao kaznu za tri žuta kartona

Na put u Zenicu Mladina je poveo ovu osamnaestoricu igrača: Soldo, Bilobrk, Ivanković, Barišić, Kresinger, Wagner, Crnov, Sesar, Ćorić, Buhač, Bralić, Marković, Kožul, Brekalo, Kožulj, Ćorluka, Menalo, Pehar. Proljetnih 3:5 (Bajraktarević, Karić 2, Popović i An. Dedić za Čelik - Kresinger, Menalo i Peko za Široki Brijeg), vjerojatno će danas pokušati "baciti u zaborav" ova jedanaestorica: Soldo – Ćorić, Brekalo, Bralić, Marković – Sesar, Pehar – Kožulj, Wagner, Crnov – Menalo. (mkn)

Širokobriježani su na put u Zenicu krenuli jučer i prenoćili u Vitezu. Očekivalo se više optimizma pred utakmicu protiv Čelika, ali okolnosti nisu baš pogodne za optimistička razmišljanja i prognoze.

Izostanci

Ivan Krstanović i Nigerijac Ayayi, na koje je trener Davor Mladina prije na početku stanke računao kao sigurne za nastup na Bilinu polju, nisu među putnicima u Zenicu:

- Što je, tu je, nema pomoći, ali nema ni razloga za kuknjavu. Krstanović još nema pravo nastupa zbog "nečistih" papira. Sve i da ima, nije potpuno spreman. Imao je ozljedu čije posljedice još osjeća. Ayayi je otputovao u Nigeriju produžiti putovnicu i još se nije vratio. Nisu ovo jedini problemi. Pandža je počeo trenirati, ali još radi odvojeno od ostalih. Landeka je protiv Veleža ozlijedio rame i još osjeća bolove. Na istoj je utakmici Karačić dobro odigrao zamijenivši Ćorića, ali zbog bola u mišiću, ni on nije na popisu putnika. Srećom, Ćorić je ozdravio, on se vraća. O Barabanu nemam što novo reći, on i dalje radi odvojeno od ostalih - kaže trener Mladina:

- Znam da nas u Zenici čeka zahtjevna utakmica. Znam i da je Široki tamo proljetos pretrpio težak 3:5 poraz, da su nas njegovi "brzanci" uništili iz protunapada. Ovaj put to moramo promijeniti, znati se postaviti tako da ne primamo lagane pogotke. Naravno, i da ih mi zabijemo jer naš je cilj pobjeda.

Opcije u napadu

Na pitanje o sastavu, Mladina je izbjegao odgovor:

- Ma, znate vi puno toga. Sami "izmislite" jedanaestoricu, neće vam biti prvi put. Mogu samo reći kako je najveća dvojba tko će biti udarna igla u napadu... Kresinger je jedna od opcija, Menalo druga. Buhač? Za ovu utakmicu ipak ne...

A na pitanje kad će "iz naftalina" izvući Ćorluku, rekao je: - Ćorluka je u ozbiljnim kombinacijama za nastup u Zenici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije