Caciomercato: Perišić želi u Inter, ali postoji problem

01.06.2023.
u 07:56

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nezadovoljan je svojim statusom u Tottenhamu, a još se to i dodatno pogoršalo nakon što su Spursi ostali bez Europe pa se priča o odlasku Hrvata iz Londona.

Talijanski Calciomercato javlja kako Perišić već ovog ljeta želi napustiti London te da se želi vratiti u Inter. No povratak u Milano možda i neće biti baš lagana opcija.

Talijani pišu kako Perišić žali što je napustio Milano jer Inter sada igra finale Lige prvaka. Da je ostao, Perišić bi vjerojatno bio starter u toj utakmici. Ipak, postoji jedan problem kad je povratak u Inter u pitanju.

Naime, milanski gigant je ulaskom u finale najprestižnijeg nogometnog natjecanja ‘popravio’ stvari u blagajni, ali situacija i dalje nije bajna. Calciomercato piše da Inter neće ponuditi novi ugovor nijednom od igrača koji imaju 30 ili više godina, a ulaze u zadnju godinu ugovora.

Perišić u Londonu ima šest milijuna eura godišnje pa je teško za vjerovati da bi se samo tako dala izdašna financijska sredstva za dolazak hrvatskog igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije