SIJEVALO U SVLAČIONICI

Brozovića isprovocirao govor nove zvijezde svlačionice, zamalo se potukao!

Press Asociation/Pixsell
19.09.2019.
u 16:41

Brozović se osjetio osobno prozvanim, pa je krenuo u obračun s golemim belgijskim napadačem

Milanski Inter daleko je više očekivao od uvodnog dvoboja u Ligi prvaka. Remi protiv praške Sparte nikoga nije zadovoljio (1:1 na San Siru), naprotiv, izazvao je tolike frustracije da su se hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović i belgijski napadač Romelu Lukaku zamalo potukli u svlačionici po svršetku utakmice.

Priču o tome donosi Gazzetta dello Sport, čiji je novinar uspio doznati da je zaiskrilo nakon Lukakuova govora ispred suigrača.

Tvrdi Davide Stoppini, Belgijca je ponijelo srce, tražio je od momčadi ofenzivniji pristup, te je zamjerio suigračima što se nisu u potpunosti pridržavali plana trenera Antonija Contea. 

Brozović se tu osjetio osobno prozvanim, pa je krenuo u obračun s golemim napadačem. Srećom, do fizičkoga sukoba naposljetku nije došlo jer su ih razdvojili suigrači, ali iza incidenta je ostao gorak okus jer Brozović i Lukaku, barem tu večer, nisu željeli jedan drugome pružiti ruku.

Kako će se prema tome očitovati Conte, vidjet ćemo, ali Brozović bi trebao imati na umu da je Lukaku bio njegova najveća želja ovog ljeta i da je Interova uprava uložila silan trud kako bi realizirala taj transfer iz Manchester Uniteda za 65 milijuna eura. 

Stoppini u članku podsjeća da je Brozović svojedobno bio i u sukobu s Maurom Icardijem, međutim Argentinac više nije njegova briga jer je u međuvremenu preselio u PSG.

Inter sljedeću utakmicu Lige prvaka igra na gostovanju kod Barcelone 2. listopada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?