Široki - Mladost 2:0

Branko Karačić još uvijek traži najboljih jedanaest

19.07.2016.
u 07:00

Široki je Brijeg u “generalki” pred početak prvenstva u novoutemeljenoj “ligi 12” na Pecari svladao (i nadigrao) Mladost D/K s uvjerljivih 2:0 (Baraban 12, Repić 59). Više od 200 znatiželjnika došlo je na tribine i pozdravilo povratnika na klupu Širokobriježana Branka Karačića, koji je na “živahan” način vodio momčad s klupe (više pored klupe) dijeleći upute i savjete igračima. Ne bi bilo u redu utakmicu nazvati vrhunskom, ali bilo je u igri nekih pojedinosti koje su “legle” gledalištu.

Niz prigoda Širokog

Prvi pogodak zabio je lijepim udarcem Ivan Baraban, nakon što ga je lijepo uposlio Ivan Crnov. Crnov je “sukrivac” za drugi pogodak. On je s 20 metara iz slobodnjaka gađao vrata Kakanjaca, vratar Adnan Hadžić odbio je loptu na nogu utrčalog Antonija Repića, a ovaj bio brži i prisebniji od “drvene” obrane gostiju. Kakanjci su tražili zaleđe, ali snimka pokazuje da ga nije bilo. U ostatku utakmice Širokobriježani su imali veći posjed lopte i niz prigoda za pogotke (Brekalo, Crnov, Repić, Wagner, Barić, Menalo...), ali je i momčad Ibre Rahimića nekoliko puta zaprijetila (Rizvanović, Isaković, Hadžić...). Trener Širokoga Karačić nakon utakmice protiv Čapljine rekao nam je da neće puno mijenjati, ali ipak je to činio, pa smo u nedoumici koji će biti početni sastav protiv Viteza. Igrali su: Ćorić, Brekalo, Pandža, Marković, Sesar, Ivanković, Crnov, Baraban, Plazonić, Krstanović (Bilobrk, Menalo, Ćorluka, Wagner, Repić, Barić, Barišić, Lončar, Kožul).

Relaksirajući treninzi

Rahimić je pak uz početnih 11 u igru uveo samo dvije zamjene: Hadžić, Jusufović, Galić, Sušić, Gačan, Isaković, Brkić, Rizvanović, Ramović, Šišić, Husić (Musić, Hodžić). U ponedjeljak ujutro nogometaši Širokoga imali su rani trening na travnjaku kampa Musa – Karačić na Blatu, ali u utorak su dobili dan odmora. Do nedjelje ih čekaju relaksirajući treninzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?