čapljinka za večernji list

Božana Butigan ostvarila transfer karijere: Neizmjerno se veselim novom poglavlju u odbojci

11.06.2020.
u 10:43

Čapljinka Božana Butigan potpisala je ugovor s jednim od najvećih i najtrofejnijih klubova Europe u ženskoj odbojci. Ugovor je zbog situacije s pandemijom koronavirusa potpisala preko e-maila, a za Večernji list BiH izjavila je kako se neizmjerno veseli novom poglavlju svoje sportske karijere:

- Ja sam presretna sa svime što se dogodilo i na kraju time što sam potpisala za tako velik klub. Zasigurno je ovo još jedna velika stepenica i put na kojem ću, nadam se, puno napredovati. Već dosta dugo bila sam u kontaktu s Coneglianom i, uz druge ponude koje sam imala, odlučila sam se pridružiti Imoco obitelji. Ovaj klub zapravo većina ljudi uspoređuje s nogometnim velikanima i nazivaju ga odbojkaškim Real Madridom, Barcelonom i slično. Rečeno nam je kako će 1. srpnja vjerojatno početi pripreme, ali još čekamo službenu potvrdu datuma. Ugovor je potpisan na tri godine i neizmjerno se veselim novom poglavlju života i svemu što mi to donosi - kazala je za večernji list BiH Božana Butigan.

Trener u Coneglianu aktualni je izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije Daniele Santarelli, čija je želja još prošle sezone bila Božana, no tada je bila neodlučna i još nije željela napuštati Mladost, Zagreb i Hrvatsku. Ipak, sada će to napraviti.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije