transferi

Borba za Rakitića: Želi ga turski velikan, ali i Mourinho

26.08.2020.
u 20:34

Turski mediji pišu da bi Ivan Rakitić mogao doći u njihovu zemlju jer turski velikan Galatasaray pripremio je pravu transfer-bombu.

Posljednjih dana, osim o odlasku Lea Messija, piše se i o odlasku Ivana Rakitića. Ronald Koeman ga ne želi u svojoj momčadi za novu sezonu i poručio mu je da pronađe novi klub, a često se spominje njegov bivši klub Sevilla u koji bi se rado vratio.

No navodno pregovori između Seville i Barcelone ne teku lako jer Sevilla ne želi dati deset milijuna eura koliko traži katalonski klub.

Postoji netko drugi tko taj novac ima. Turski Galatasaray spreman je 'kupiti' Rakitića i sada je sve na čelnicima Barcelone, ali naravno i Vatrenom koji će odlučiti želi li karijeru nastaviti u Turskoj ili u nekom drugom europskom klubu.

Prema pisanju engleskih medija Jose Mourinho rekao je šefovima Tottenhama da analiziraju transfer Rakitića, kojeg portugalski trener jako cijeni.

"Već jako, jako dugo vam želim ovo reći. Za mene je Rakitić jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoji razini. Defenzivno je sjajan na desnoj strani, gdje kompenzira za Messija. Puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. On je jednostavan i efektivan. Ponavljam, on je među najpodcjenjenijim igračima svijeta. Želim ovaj razgovor završiti s tom izjavom jer obično pričamo o velikim igračima, a Rakitić to za mene je", rekao je Mourinho u jednom intervjuu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije