Nogomet

Borac promovirao tri nogometaša, u Radniku žele sačuvati svoju momčad

16.06.2017.
u 08:00

Borac i Radnik su krenuli s pripremama za novu sezonu. I dok je u Banja Luci veoma prometno u Bijeljini za sad nema velikih “tumbanja” u igračkom kadru.

Tri nova igrača

Borac je službeno predstavio tri nova igrača: Nemanju Janičića, Ivicu Guberca i Mahira Karića. Janičić i Guberac su obrambeni igrači, dok je Karić itekako dobro poznat jer je dosta igrao u Premijer ligi BiH.

- Drago mi je što sam član Borca koji je bio veoma uporan da me dovede. Čuo sam dosta lijepih stvari o klubu. Privukle su me ambicije kluba i želja da napreduju. Borac ima povijest, tradiciju i navijače i nadam se da ću opravdati očekivanja rekao je Guberac.

Na prvom okupljanju bili su: Asmir Avdukić, Nemanja Trkulja, Nemanja Janičić, Branko Ojdanić, Ivica Guberac, Mahir Karić, Siniša Dujaković, Miloš Kukić, Vladan Danilović, Ilija Danilović, Goran Galešić, Predrag Zekanović, Aleksandar Kondić, Boris Jagodić, Petar Kunić, Aleksandar Radulović, Bojan Burazor, Miloš Đorđević, Rio Suzuki i Uroš Mirković. Opravdano odsutni su Ivan Delić, Bojan Puzigaća, Siniša Radoja i Boris Raspudić. Klub su napustili Nemanja Vejnović i Gedeon Guzina.

- Spremni smo se boriti i ispuniti zadatke koje je klub postavio pred nas. Imamo jasan plan što želimo i za sad smo doveli igrače koji su nam potrebni i nadamo se da će nas ozljede mimoići. Do 25. lipnja smo ovdje, a onda idemo na Zlatibor gdje smo dogovorili dva susreta Budućnost Podgorica i Javor Ivanjica – rekao je trener Željko Vranješ.

Uprava kluba je oštro kritizirala bivše članove koji nisu pristali na reprogram Darka Maletića i trenera Slobodana Starčevića.

- Mi ćemo isplatiti dugovanja koja imamo prema njima, ali su oni ispali nekorektni. Mnogi igrači su pristali na reprogram dogovorili uvjete dok oni nisu željeli izaći u susret klubu koji im je dao gotovo sve. Isplatit ćemo ih, međutim ostat će zaista gorak okus jer su u teškom momentu bili protiv kluba koji pokušava vratiti dugovanja, a oni su tražili sve i odmah – rekao je član Upravnog odbora Vedran Pušić. Nogometaši su inače dobili primanja za proteklu sezonu.

Bez puno promjena

U Radniku nije bilo puno promjena. Bijeljinski klub je vratio s posudbe obrambenog Jovu Kojića, dok na prvoj prozivci nije bilo Delimira Bajića. U klubu ne znaju što se događa s pouzdanim obrambenim igračem. - Naša glavna preokupacija je bila sačuvati igrački kadar iz prošle sezone i imamo okosnicu za novu sezonu. U tome smo uspjeli i vjerujem kako ova momčadi itekako može napraviti dobar rezultat – optimista je trener Mladen Žižović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije