NBA liga

Bogdanović nosi igru svog novog kluba, ubacio 27 poena Raptorsima

THE CANADIAN PRESS 2017-03-01 Washington Wizards guard Bojan Bogdanovic shoots during second half NBA basketball action against the Toronto Raptors in Toronto on Wednesday, March 1, 2017. THE CANADIAN PRESS/Chris Young Chris Young  Photo: Press Associatio
03.03.2017.
u 10:00

Sjajnu igru pružio je rođeni Mostarac i član hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović u svom novom klubu Washington Wizardsima. U svom četvrtom nastupu za svoju novu momčad, koja je gostovala u Torontu i slavila kod tamošnjih Raptorsa 105:96, Bojan Bogdanović bio je najbolji pojedinac susreta. Hrvatski košarkaš na parketu je proveo 25 minuta postigavši 27 poena, uz šut za dvicu devet od 12 pokušaja, te za tricu šest od sedam pokušaja.

Hrvatskom reprezentativcu susret protiv rivala iz Istočne konferencije Toronto Raptorsa jedan je od najboljih u NBA ligi, a što je ostvario kao igrač s klupe. Za vrlo kratko vrijeme hrvatski reprezentativac nametnuo se kao jedan od ključnih igrača svoje nove momčadi.

Njegov novi klub pobjedom je protiv kanadske NBA momčadi prekinuo negativan niz od devet poraza doživljenih u međusobnim susretima. Kao šesti igrač Bogdanović se osobito istaknuo u drugoj četvrtini kada su njegovi Wizardsi napravili niz od nevjerojatnih 26:1, a Bojan Bogdanović je u pet i pol minuta druge dionice trpao koš domaće momčadi ubacivši šesnaest poena uz šut iz igre pet od pet.

Hrvatski reprezentativac poslije utakmice kazao je kako se brzo snašao u svom novom klubu, gdje su ga dočekali odlični igrači i sjajni momci. Trener Washington Wizardsa Scott Brooks iznimno je sretan što je uprava njegova kluba dobro trgovala i dovela tako sjajnog igrača. Naravno, odlične igre u najjačoj ligi svijeta zasigurno će u Hrvatskoj i njegovu Mostaru te cijeloj Hercegovini obradovati sve, a posebice izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandra Petrovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije