Slaven Musa

Bodovi bi morali ostati na Pecari

bih...medjugorje...23.02.2012...zrinjski, trener slaven musa foto: zoran grizelj vecernji list
07.04.2016.
u 09:00

Pobjeda protiv Mladosti u nedjelju popravila je raspoloženje među igračima Širokoga Brijega, ali i njihovim pristašama.

“Čangrizavci”

Ima doduše, kao i uvijek, “čangrizavaca” nezadovoljnih što je bilo “samo” 2:1 i što su mnogi drhtali do posljednje sekunde utakmice. No, takvi pronalaze zamjerke i kad se pobijedi s 3-4 pogotka razlike:

- Bilo je dobro, odigrali smo solidno protiv jake Mladosti. Malo nas presjekao je vodeći pogodak domaćina, ali suigrači su se na vrijeme podignuli i zaigrali kako treba, kaže Jure Ivanković koji je odigrao nekoliko posljednjih minuta:

- Mladost je igrala korektno. Publika je bila glasna i objektivna. Ponavljam, nije šala svladati ovu momčad. Jer, Kakanjci su već svladali Željezničar, Čelik, Sarajevo i druge na papiru jače sastave. Mislim da će Mladost još mnogima pomrsiti račune i osigurati ostanak u ligi, kaže Ivanković, dodajući kako suigrači i on sada razmišljaju samo o sljedećem protivniku - Rudaru, koji u subotu stiže na Pecaru. Naime, Široki će iznimno ovaj put igrati subotom kako bi imao dan odmora više uoči prve polufinalne utakmice Kupa BiH u Bijeljini protiv Radnika:

- O Radniku ćemo kasnije, sada razmišljamo samo o Rudaru. Tako se i pripremamo. Danas će trening na Mostarskom blatu voditi Mario Bazina, Damir Crnjac i Nikola Marić, rekao nam je jučer trener Slaven Musa, kojega smo dobili na telefon negdje na putu Zenica - Sarajevo, odakle se vraćao s radnog sastanka svih premijerligaških trenera i trenera mlađih dobi.

Razmjena iskustava

- Malo smo razmjenjivali iskustva i razgovarali o poboljšanju međusobnih komunikacija. U Sarajevu ću s izbornikom U19 reprezentacije Tonijem Karačićem, šefom Škole nogometa NK Široki Brijeg, pogledati naše kadete i juniore koji tamo igraju zaostalu prvenstvenu utakmicu protiv Sarajeva. A u četvrtak i petak bit ću s momčadi i spremati je za susret protiv Rudara. Kao što znate, protiv Rudara Kožulj i Krstanović ne mogu igrati zbog trećih žutih kartona, ali zato će “u pogon” Pehar, Kresinger i Buhač. Imamo više rješenja za vrh napada, možda čak Wagner zaigra u vrhu napada. Sesar zbog bolova u uhu nije bio na jednom treningu, ali danas će i on ući u pogon. Vjerojatno će igrati protiv Rudara, rekao nam je Musa:

- Što se sastava Prijedorčana tiče, imaju i oni poteškoća. Recimo, Kantar ne može nastupiti jer je protiv Čelika dobio crveni karton. Rudar sam nedavno gledao protiv Zrinjskog u Mostaru. Ostaje mi još malo “prostudirati” snimke još nekih njegovih utakmica, rekao nam je Musa.

Susret protiv Rudara igra se subotu u 16.30 sati. Meteorolozi najavljuju kišu, ali to neće smetati onima koji dođu na utakmicu. Sjeverna tribina natkrivena je, dok južna i istočna ovaj put neće biti otvorene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?