Luka Modrić

'Bio sam u šoku nakon tog poziva, počeo sam plakati'

Reuters/Pixsell
22.10.2019.
u 18:05

Londonu sam bio sa suprugom i bili smo u hotelskoj sobi. Telefon mi je počeo zvoniti, ali se nisam javio - rekao je Modrić

Lanjski osvajač Zlatne lopte Luka Modrić nije među kandidatima za ovogodišnju nagradu France Footbala. Hrvatski kapetan je prvi dobitnik te prestižne nagrade koji u sljedećem izboru nije među nomiranima.

Luka je lani prekinuo dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda te se u razgovoru za najpoznatiji nogometni magazin prisjetio događaja koji je prethodio velikoj svečanosti. 

- U Londonu sam bio sa suprugom i bili smo u hotelskoj sobi. Telefon mi je počeo zvoniti, ali se nisam javio. Rekao sam supruzi da me zove urednik France Footballa te sam je pitao što da napravim - prisjetio se Luka i nastavio:

- Bio sam tako uzbuđen jer su me ranije obavijestili da ću dobiti poziv budem li pobjednik. Kada sam shvatio tko me zove, bio sam previše nervozan i nisam se želio odmah javiti, želio sam pripremiti odgovor.

Potom je uslijedio novi poziv koji je prihvatio.

- Javio sam se, a glas s druge strane rekao mi je da sam osvojio Zlatnu loptu. Bio sam u šoku. Nisam bio siguran što se događa ni gdje sam - rekao je Luka Modrić i istaknuo:

- Bio je to nevjerojatan osjećaj i počeo sam plakati, predivan trenutak koji nikada neću zaboraviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije